News Flash:

Ciorba de miel

4 Aprilie 2011
2195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de miel
Ingrediente: - cap si maruntaie de miel - un morcov - un patrunjel - o ceapa (toate mici) - o lin­gura orez - un galbenus - 150 g smantana - 250ml bors sau zeama de lamaie - tarhon Modul de preparare: Capul de miel se curata bine in partea nasului, se taie urechile si varful botului. Se spala bine si in gura. Toata carnea si maruntaiele trebuie supravegheate cu atentie sa nu aiba fire de par. Se poate parli putin la flacara. Se spala, se taie bucatele. Capul se lasa intreg sau jumatate. Se pune la fiert cu 3 l apa rece. Cand clocoteste apa se pune zarzavatul taiat in forma de chibrit sau marunt si putina sare. Dupa 20 minute se pune o lingura cu orez. Cand toate sunt fierte, circa o ora, se acreste cu zeama de lamaie sau bors, dupa gust. Se drege fierbinte imediat ce s-a luat de pe foc, cu galbenus si smantana batuta cu o lingura apa rece. Pentru aroma se pune tarhon. Se potriveste de sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina zarzavat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1156 viz    0 com
3196 viz    0 com
4184 viz    0 com
1860 viz    0 com
1454 viz    0 com
1954 viz    0 com
1402 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019200 (s)