News Flash:

Ciorba de miel

4 Aprilie 2011
2118 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de miel
Ingrediente: - cap si maruntaie de miel - un morcov - un patrunjel - o ceapa (toate mici) - o lin­gura orez - un galbenus - 150 g smantana - 250ml bors sau zeama de lamaie - tarhon Modul de preparare: Capul de miel se curata bine in partea nasului, se taie urechile si varful botului. Se spala bine si in gura. Toata carnea si maruntaiele trebuie supravegheate cu atentie sa nu aiba fire de par. Se poate parli putin la flacara. Se spala, se taie bucatele. Capul se lasa intreg sau jumatate. Se pune la fiert cu 3 l apa rece. Cand clocoteste apa se pune zarzavatul taiat in forma de chibrit sau marunt si putina sare. Dupa 20 minute se pune o lingura cu orez. Cand toate sunt fierte, circa o ora, se acreste cu zeama de lamaie sau bors, dupa gust. Se drege fierbinte imediat ce s-a luat de pe foc, cu galbenus si smantana batuta cu o lingura apa rece. Pentru aroma se pune tarhon. Se potriveste de sare.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina zarzavat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1124 viz    0 com
3090 viz    0 com
4120 viz    0 com
1828 viz    0 com
1407 viz    0 com
1901 viz    0 com
1349 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1824 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020130 (s)