News Flash:

Ciorba de mazare

8 August 2011
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de mazare
Ingrediente: 1 cana mazare verde boabe 5 cartofi 2 morcovi 2 radacini de patrunjel o legatura de marar o ceapa ulei sare Mod de preparare: Cartofii, morcovii si patrunjelul se curata si se taie rondele subtiri. Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei 2-3 minute, se adauga apoi morcovii si patrunjelul. Se mai lasa 1-2 minute, amestecandu-se. Se pun cartofii si mazarea, apoi se toarna 2,5 l apa, care clocoteste deja, si se lasa la foc mic. Dupa 20-25 minute se pun sarea si mararul tocat marunt. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi sos barbeque marar ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

962 viz    0 com
1488 viz    0 com
1075 viz    0 com
1879 viz    0 com
946 viz    0 com
1365 viz    0 com
1042 viz    0 com
957 viz    0 com
1045 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016954 (s)