News Flash:

Ciorba de mazare

8 August 2011
998 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de mazare
Ingrediente: 1 cana mazare verde boabe 5 cartofi 2 morcovi 2 radacini de patrunjel o legatura de marar o ceapa ulei sare Mod de preparare: Cartofii, morcovii si patrunjelul se curata si se taie rondele subtiri. Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei 2-3 minute, se adauga apoi morcovii si patrunjelul. Se mai lasa 1-2 minute, amestecandu-se. Se pun cartofii si mazarea, apoi se toarna 2,5 l apa, care clocoteste deja, si se lasa la foc mic. Dupa 20-25 minute se pun sarea si mararul tocat marunt. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.myrecipes.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi morcovi sos barbeque marar ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

981 viz    0 com
1519 viz    0 com
1108 viz    0 com
1926 viz    0 com
992 viz    0 com
1384 viz    0 com
1075 viz    0 com
994 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022592 (s)