News Flash:

Ciorba de manzat

7 Decembrie 2011
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de manzat
Ingrediente: o coada de manzat 1 morcov 1 ceapa 1 pastarnac o radacina de telina mica o radacina de patrunjel 1 ardei gras o legatura de leustean fidea 250 ml zeama de varza 200 ml suc de rosii Mod de preparare: Se spala bine coada de manzat, se portioneaza si se pune intr-o oala, la fiert. Dupa cateva clocote se scoate carnea, se spala, se schimba apa din oala si iarasi se pune la fiert. Cand aproape a fiert carnea, se pun legumele spalate, curatate si tocate marunt. Cand incepe sa se desfaca de pe os carnea, se adauga sucul de rosii. Dupa cateva clocote se pune si zeama de varza. Se fierbe in continuare pana dispare spuma creata de zeama de varza, apoi se adauga fideaua. Cand aceasta e fiarta, se stinge focul si se presara leusteanul taiat marunt. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1239 viz    0 com
2493 viz    0 com
1105 viz    0 com
1941 viz    0 com
1160 viz    0 com
2226 viz    0 com
1186 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1538 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018748 (s)