News Flash:

Ciorba de macris fara carne

10 Aprilie 2013
4821 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
1 kg macris
3 linguri orez
2 cepe mici
250 ml lapte
sare
patrunjel verde
ulei

Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt si se caleste pana devine sticloasa apoi se adauga macrisul spalat bine. Se caleste apoi se adauga cele 3 linguri de orez si se mai caleste cateva minute.
Adaugam 3 litri de apa rece si lasam sa fiarba pana este fiert orezul. Apoi se pune laptele si se da intr-un clocot. Stingem focul si amestecam galbenusurile cu putina supa fierbinte si rasturnam amestecul in oala. Albusurile le dam drumul intregi in oala. Potrivim de sare si mai adaugam patrunjel verde tocat.

Ciorba de macris fara carne recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1767 viz    0 com
1201 viz    0 com
2038 viz    0 com
1603 viz    0 com
2210 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019373 (s)