News Flash:

Ciorba de macris

14 Iulie 2011
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de macris
Ingrediente: 1 pui sau 1 kg carne de vitel sau miel 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 250-300g macris 3 galbenusuri 3 linguri smantana 3-4 linguri otet sare patrunjel verde Mod de preparare: Se taie in bucatele carnea, se presara cu sare si se pune intr-o oala cu 2 litri de apa, impreuna cu morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt. Cand carnea este aproape fiarta, se strecoara ciorba in alta oala, unde se pun si bucatile de carne. Se adauga tot atunci macrisul ales si spalat si patrunjel verde taiat marunt. Se lasa sa mai fiarba in jur de 10-15 minute. Separat, se bat in supiera galbenusurile cu smantana si otetul, apoi se pune peste acestea cate putin din ciorba, amestecand-o totodata bine, pana se pune toata ciorba. Se serveste fierbinte cu felii de franzela prajite in unt, care se pun in ciorba. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://chezpim.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbrisor uscat smantana otet patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
2277 viz    0 com
1575 viz    0 com
2537 viz    0 com
1320 viz    0 com
1014 viz    0 com
993 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022708 (s)