News Flash:

Ciorba de loboda II

8 Iunie 2011
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de loboda
Ingrediente: 700 g loboda 1 morcov 1 legatura ceapa verde 1/2 capatana salata verde 2 rosii decojite 1 ardei galben 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 1 legatura leustean 1 legatura usturoi verde 3 linguri orez smantana 3-4 oua condiment "Secretul gustului" de la Maggi ulei Mod de preparare: Intr-o oala de 3 l se pune putin ulei, se rade morcovul pe razatoarea mica, se pune la calit, putin timp. Se taie in bucati potrivite loboda, salata verde, ceapa verde, ardeiul, morcovul [i se amesteca putin. Se adauga apa 2,5-3 l, se lasa sa clocoteasca. Se pune orezul. Se lasa sa fiarba, se inchide aragazul si se adauga verdeata tocata marunt. Se adauga "Secretul gustului" de la Maggi dupa gust. Optional se poate drege cu smantana si oua batute. sursa articol: http://www.gastropedia.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

taitei retete vegetariene delikat smantana ardei galben paste lasagna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1149 viz    0 com
1017 viz    0 com
969 viz    0 com
1383 viz    0 com
1050 viz    0 com
1853 viz    0 com
1477 viz    0 com
2742 viz    0 com
3726 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014110 (s)