News Flash:

Ciorba de loboda

26 Mai 2011
2759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de loboda
Ingrediente: 5 legaturi de loboda 2 legaturi de ceapa verde 2 buc. morcov 1/2 buc. telina 1 ceasca de orez 1 l bors 4 oua 1 legatura de leustean Mod de preparare: Se da pe razatoare morcovul impreuna cu telina si se pun la fiert intr-o oala cu 1,5 l de apa. Separat se spala si se taie in fasii loboda si ceapa cerde si se pun la calit cu putin ulei (daca nu tineti post impreuna cu loboda si ceapa puteti pune si 150 g kaiser). Dupa ce s-a fiert zarzavatul se rastoarna loboda calita peste zarzavat si se mai fierbe putin, apoi se adauga orezul si se lasa la fiert. Cand a fiert orezul, se adauga borsul si se fierbe in continuare. Separat, intr-o tigaie se face o omleta din 4 oua batute cu putina faina. Omleta se rastoarna pe un tocator si se taie in cuburi, apoi se pune in oala de ciorba. Dupa cca 5 min se adauga leusteanul tocat. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.deliciiculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette telina delikat vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3749 viz    0 com
1220 viz    0 com
5150 viz    0 com
3867 viz    0 com
1217 viz    0 com
1134 viz    0 com
3877 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013870 (s)