News Flash:

Ciorba de loboda

26 Mai 2011
2511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de loboda
Ingrediente: 5 legaturi de loboda 2 legaturi de ceapa verde 2 buc. morcov 1/2 buc. telina 1 ceasca de orez 1 l bors 4 oua 1 legatura de leustean Mod de preparare: Se da pe razatoare morcovul impreuna cu telina si se pun la fiert intr-o oala cu 1,5 l de apa. Separat se spala si se taie in fasii loboda si ceapa cerde si se pun la calit cu putin ulei (daca nu tineti post impreuna cu loboda si ceapa puteti pune si 150 g kaiser). Dupa ce s-a fiert zarzavatul se rastoarna loboda calita peste zarzavat si se mai fierbe putin, apoi se adauga orezul si se lasa la fiert. Cand a fiert orezul, se adauga borsul si se fierbe in continuare. Separat, intr-o tigaie se face o omleta din 4 oua batute cu putina faina. Omleta se rastoarna pe un tocator si se taie in cuburi, apoi se pune in oala de ciorba. Dupa cca 5 min se adauga leusteanul tocat. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.deliciiculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

almette telina delikat vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3571 viz    0 com
1125 viz    0 com
4976 viz    0 com
3725 viz    0 com
1127 viz    0 com
1047 viz    0 com
3667 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013482 (s)