News Flash:

Ciorba de linte, varza si carnaciori

2 Mai 2011
1641 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de linte varza si carnaciori
Ingrediente: 1 legatura ceapa verde 2 cartofi rosii 2 carnaciori Merguez 5-6 linguri linte jumatate capatana varza alba sare piper verde coriandru ulei de masline Mod de preparare: Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit in putin ulei de masline, impreuna cu cei 2 carnaciori taiati feliute. Dupa 6-7 minute se adauga varza tocata cubulete si lintea inmuiata in putina apa calduta, plus sare si piper verde. Dupa ce s-au inmuiat pe jumatate se adauga cartofii cubulete si coriandrul si se lasa la fiert. Se serveste fierbinte, cu putina zeama de lamaie stoarsa in farfurie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat lamaie gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3172 viz    0 com
1205 viz    0 com
1658 viz    0 com
1419 viz    0 com
1648 viz    0 com
1182 viz    0 com
1307 viz    0 com
1663 viz    0 com
1296 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013269 (s)