News Flash:

Ciorba de linte rosie

23 Mai 2011
3841 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de linte rosie
Ingrediente: 500 g linte rosie si alba 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 1 fir de praz 1 lingurita de busuioc 500 ml bors patrunjel verde sare Mod de preparare: Curata si toaca marunt toate legumele. Pune-le apoi cu putina sare, la inabusit in ulei. Lasa-le pana se inmoaie, apoi adauga si busuiocul. Lasa 2 minute si toarna 2 litri de apa. Lasa apa pe foc pana clocoteste, apoi adauga lintea spalata in doua ape. Acopera si lasa o ora sa fiarba. Pune borsul si mai lasa 10 minute. La final presara patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina busuioc bruschete patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1141 viz    0 com
5423 viz    0 com
1242 viz    0 com
2761 viz    0 com
1165 viz    0 com
1109 viz    0 com
1587 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019241 (s)