News Flash:

Ciorba de limba

13 Iunie 2011
2817 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de limba
Ingrediente: 4 bucati limba de porc 1 morcov 1 patrunjel / pastarnac 50 g telina 2 cepe 1 ceapa rosie 2-3 ardei grasi 1 peperoni 1 rosie 1 cartof cateva frunze de spanac 1 legatura leustean 10 ml ulei 200 ml bulion 1 galbenus 1 lamaie 100 ml smantana 2 lingurite zahar sare piper Mod de preparare: Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora. Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si zarzavaturile, cartoful se taie bucati mai mari. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei ceapa, apoi dupa cateva minute adaugati celelalte legume si zarzavaturi, frunzele de spanac tocate si jumatate din leustean. Cand limba este aproape moale, adaugati legumele si zarzavaturile calite in ciorba, apoi bulionul, zaharul si dregeti gustul de sare si piper. Lasati sa mai fiarba la foc mic cu capac cam 20 minute. Scoateti limba din ciorba, lasati-o sa se racoreasca si curatati-o bine de piele. Puteti pune cateva bucati de limba de ciorba. In supiera puneti galbenusul, smantana, leustean tocat si zeama de lamaie, omogenizati cu un tel, apoi puneti ciorba. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file fasole gogosar cimbrisor salbatic bulion smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1032 viz    0 com
1389 viz    0 com
1522 viz    0 com
1279 viz    0 com
9860 viz    0 com
1116 viz    0 com
1066 viz    0 com
1212 viz    0 com
1061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1404 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013126 (s)