News Flash:

Ciorba de legume II

17 Iunie 2011
2140 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume II1
Ingrediente: 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 2 cartofi 1 radacina patrunjel 1 felie telina 1 dovlecel 200 gr varza rosie 200 gr mazare verde 200 gr fasole boabe 4 rosii 150 ml ulei 1 lingura faina 2 linguri pasta rosii 1 lingurita boia rosie sare piper patrunjel verde marar verde frunze telina 2 linguri tarhon in otet Mod de preparare: Se spala legumele, iar dovlecelul se lasa cu coaja. Se toaca marunt ceapa, morcovul si ardeiul se prajesc usor in ulei. Se pune apoi faina, pasta de rosii si boiaua, se amesteca 1 minut, dupa care se adauga in jur de 4 l apa si sare. Dupa 10 minute, se pune si cartoful telina, patrunjelul si dovlecelul, taiate cubulete, mazarea, fasolea si varza tocata fideluta. La sfarsit se adauga rosiile mixate cu robotul. Dupa 20 de minute se asezoneaza cu verdeturile taiate marunt, piper, tarhon in otet si sare. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina rucola radacina patrunjel pasta rosii paste conchiglie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5607 viz    0 com
889 viz    0 com
936 viz    0 com
2302 viz    0 com
978 viz    0 com
1833 viz    0 com
2673 viz    0 com
1004 viz    0 com
1051 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022146 (s)