News Flash:

Ciorba de legume II

17 Iunie 2011
2180 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de legume II1
Ingrediente: 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 2 cartofi 1 radacina patrunjel 1 felie telina 1 dovlecel 200 gr varza rosie 200 gr mazare verde 200 gr fasole boabe 4 rosii 150 ml ulei 1 lingura faina 2 linguri pasta rosii 1 lingurita boia rosie sare piper patrunjel verde marar verde frunze telina 2 linguri tarhon in otet Mod de preparare: Se spala legumele, iar dovlecelul se lasa cu coaja. Se toaca marunt ceapa, morcovul si ardeiul se prajesc usor in ulei. Se pune apoi faina, pasta de rosii si boiaua, se amesteca 1 minut, dupa care se adauga in jur de 4 l apa si sare. Dupa 10 minute, se pune si cartoful telina, patrunjelul si dovlecelul, taiate cubulete, mazarea, fasolea si varza tocata fideluta. La sfarsit se adauga rosiile mixate cu robotul. Dupa 20 de minute se asezoneaza cu verdeturile taiate marunt, piper, tarhon in otet si sare. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina rucola radacina patrunjel pasta rosii paste conchiglie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5655 viz    0 com
917 viz    0 com
958 viz    0 com
2347 viz    0 com
1011 viz    0 com
1887 viz    0 com
2755 viz    0 com
1050 viz    0 com
1078 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018025 (s)