News Flash:

Ciorba de legume II

17 Iunie 2011
2222 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume II1
Ingrediente: 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 2 cartofi 1 radacina patrunjel 1 felie telina 1 dovlecel 200 gr varza rosie 200 gr mazare verde 200 gr fasole boabe 4 rosii 150 ml ulei 1 lingura faina 2 linguri pasta rosii 1 lingurita boia rosie sare piper patrunjel verde marar verde frunze telina 2 linguri tarhon in otet Mod de preparare: Se spala legumele, iar dovlecelul se lasa cu coaja. Se toaca marunt ceapa, morcovul si ardeiul se prajesc usor in ulei. Se pune apoi faina, pasta de rosii si boiaua, se amesteca 1 minut, dupa care se adauga in jur de 4 l apa si sare. Dupa 10 minute, se pune si cartoful telina, patrunjelul si dovlecelul, taiate cubulete, mazarea, fasolea si varza tocata fideluta. La sfarsit se adauga rosiile mixate cu robotul. Dupa 20 de minute se asezoneaza cu verdeturile taiate marunt, piper, tarhon in otet si sare. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina rucola radacina patrunjel pasta rosii paste conchiglie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5696 viz    0 com
971 viz    0 com
990 viz    0 com
2409 viz    0 com
1059 viz    0 com
1941 viz    0 com
2813 viz    0 com
1092 viz    0 com
1113 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022895 (s)