News Flash:

Ciorba de legume de vara

4 Iulie 2011
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume de vara
Ingrediente: un piept de pui 2 morcovi 2 radacini de patrunjel o bucatica de telina 3 cepe mazare fasole pastai o conopida 4-5 cartofi noi 2 rosii un ardei gras frunze de patrunjel si telina sare ulei Mod de preparare: Se spala bine pieptul de pui, se curata de piele si se pune la fiert intr-o craticioara. Morcovii, patrunjelul (radacina), telina si ceapa se curata, spala si se taie cubulete. Se pun la calit in ulei. Se toarna apa peste legume si se lasa sa dea in clocot. Dupa ce a inceput sa clocoteasca, se pune si fasolea pastai. Se lasa la fiarba la foc incet cu oala acoperita. La urma raman mazarea, conopida (taiata in buchetele mici) si cartofii cubulete. Se sareaza dupa gust. Intre timp s-a fiert si carnea, se taie bucatele mici, se adauga peste legume, iar supa in care a fiert carnea se strecoara si se toarna in oala cu legume. Rosiile se oparesc cateva secunde, se curata de piele si se taie cubulete, ardeiul la fel si se pun in oala. Se lasa sa mai clocoteasca timpo de 15 minute, dupa care se stinge focul. Frunzele de patrunjel si telina se spala si se taie marunt. Se arunca in oala si se pune capacul. Se poate servi cu ardei iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan carne afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2329 viz    0 com
10305 viz    0 com
1430 viz    0 com
1107 viz    0 com
1095 viz    0 com
2524 viz    0 com
1791 viz    0 com
2717 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014326 (s)