News Flash:

Ciorba de legume cu piept de pui

23 Iulie 2012
3446 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de pui
o ceapa
2 morcovi
fasole verde
o jumatate cana de mazare
1 ardei gras
2 cartofi
un dovlecel mic
300 ml bors proaspat
1 cana suc de rosii
1 ou
verdeata
ulei
sare


Mod de preparare:

Am taiat ceapa, morcovul si ardeiul in cubulete. Impreuna cu mazarea si fasolea pastai le-am pus in oala cu putin ulei si le-am lasat sa se caleasca putin. Cand ceapa a devenit sticloasa am adaugat aproximativ 3 cani de apa si o cana suc de rosii pregatit in casa. Am lasat pe foc aproximativ 10 minute, dupa care am adaugat pieptul de pui taiat bucatele, cartofii si dovlecelul taiati cubulete. Am lasat totul sa fiarba la foc potrivit cam 15 minute, dupa care am adaugat borsul si am mai lasat sa fiarba 20 minute
In final, am adaugat oul batut amestecand in oala, sare dupa gust si verdeata. Am folosit ce aveam in casa: tarhon, cimbru, busuioc.
Ciorba de legume cu pui recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa morcovi fasole verde mazare ardei gras cartofi dovlecel bors
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2686 viz    0 com
1070 viz    0 com
2692 viz    0 com
2328 viz    0 com
1179 viz    0 com
2340 viz    0 com
3406 viz    0 com
1374 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024240 (s)