News Flash:

Ciorba de legume a la grecque

7 Iulie 2011
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume a la grecque
Ingrediente: 50 g morcov 1/2 telina 1 radacina de patrunjel 100 g orez 50 g unt 2 galbenusuri 100 g smantana 1 lamaie 1 ceapa marar patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Se curata legumele, se spala, se taie cubulete, se pun intr-un vas si se calesc la foc mic in unt. Se stinge totul cu 2 litri de apa, se pune sare si se fierbe 30 minute, dupa care se adauga orezul spalat si se mai fierb impreuna 10 minute. Se acreste cu zeama de lamaie si se potriveste de sare, se ia vasul de pe foc. Se lasa sa se raceasca putin, se drege cu galbenusurile batute cu smantana si subtiate cu ciorba calda. Se serveste presarata cu patrunjel sau marar. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.hackronym.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina fasole sos barbeque delikat smantana ceapa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

951 viz    0 com
1040 viz    0 com
1202 viz    0 com
1109 viz    0 com
918 viz    0 com
1147 viz    0 com
987 viz    0 com
909 viz    0 com
1162 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018750 (s)