News Flash:

Ciorba de legume

30 Decembrie 2011
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume
Ingrediente:

2 cartofi
un sfert varza
jumatate ardei gras rosu
jumatate ceapa verde lunga
1 1/2 morcovi
100 g mazare
1 ou
vegeta dupa gust
2 lingura pasta de rosii sau o rosie
2 linguri ulei de floarea-soarelui
patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa taiata cubulete, ardeiul si morcovii se calesc intr-o oala inalta, dupa care se adauga varza tocata. Cand uleiul incepe sa se coloreze se pun cartofii si apa. Se lasa sa dea in clocot, iar apoi se incorporeaza sucul de rosii. La sfarsit se adauga mazarea si patrunjelul taiat fin si din ou se fac "zdrente". Oul se bate cu o furculita pana in momentul in care partea galbena e amestecata bine cu albusul, dupa care se pune o lingurita de ciorbita fierbinte deasupra. Se adauga incet si zdrentele, cat timp oala e inca pe foc si se mai lasa pe aragaz aproximativ 2 minute.

sursa reteta si fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi varza ardei gras ceapa verde morcovi mazare vegeta rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1759 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022830 (s)