News Flash:

Ciorba de legume

19 Decembrie 2011
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume
Ingrediente:

2 cartofi
1 ou
100 g mazare
jumatate de praz
1 1/2 morcovi
jumatate ardei gras rosu
un sfert de varza   
vegeta
patrunjel
2 lingura pasta de rosii sau o rosie
2 linguri ulei de floarea-soarelui
 
Mod de preparare:

 Morcovii, ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc intr-o oala inalta, dupa care se adauga cartofii taiati subtiri si varza tocata, la calit. Cand uleiul incepe sa se coloreze se toarna apa. Se lasa sa dea in clocot, dupa care se pune sucul de rosii. La sfarsit se adauga mazarea si patrunjelul taiat fin. Dupa aceea se fac zdrentele. Ooul se bate bine cu o furculita, dupa care se pune in compozitie o lingurita de ciorba fierbinte. Se adauga incet si zdrentele cat timp oala e inca pe foc si se mai lasa in jur de  2 minute pe foc.

sursa reteta: bucataras.ro
sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi mazare praz morcovi ardei gras varza vegeta patrunjel rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1308 viz    0 com
2238 viz    0 com
1429 viz    0 com
1132 viz    0 com
2234 viz    0 com
3026 viz    0 com
1252 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 36 queries | Mysql time :0.025354 (s)