News Flash:

Ciorba de legume

31 Iulie 2019
203 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu o savoare aparte, preparatele cu legume sunt alegerea perfecta cand vrei sa faci mancaruri usoare si delicioase in amestecuri inedite. Te sfatuiesc sa combini cu mult curaj arome, gusturi si texturi, pentru ca rezultatul este fabulos. Ideile culinare cu care vin in intampinarea ta au cea mai importanta calitate: sunt sanatoase!

Ingrediente:

  • 2 gulii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 3 ciuperci brune
  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 250 ml bors

Mod de preparare:

Speli si cureti legumele. Rupi conopida buchetele si o speli sub jet de apa, iar guliile le tai feliute. Tai ceapa, morcovul si radacina de patrunjel. Incingi uleiul, calesti ceapa si, cand devine sticloasa, adaugi morcovul, patrunjelul, amesteci si presari sare si piper, dupa gust. Torni 3 l de apa si pui guliile, conopida, ciupercile taiate si fierbi acoperit. Dupa ce s-au inmuiat legumele, torni borsul, mai tii 10 minute si opresti focul. Servesti ciorba decorata cu patrunjel proaspat taiat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba legume reteta ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015013 (s)