News Flash:

Ciorba de legume

30 Iunie 2011
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume
Ingrediente: 3 legaturi stevie 2 legaturi loboda 1 salata mare 2 legaturi ceapa 1 legatura patrunjel telina morcov 2 linguri orez zeama de la 1 lamaie sau bors Mod de preparare: Se curata frunzele verdeturilor si legumele, apoi se spala si se fierb in aproximativ 2 litri de apa. Se oparesc verdeturile pastrand apa in care au fiert. Se toaca ceapa, morcovul, telina cubulete, se calesc in 2 linguri ulei de masline si se adauga si doua linguri de orez. Se toaca verdeturile, se pun legumele calite, apa in care au fost oparite frunzele si inca 3 pahare cu apa. Se lasa la fiert in jur de 30-40 de minute, adaugandu-se dupa gust sare si piper. La final, ciorba se acreste cu bors sau cu zeama de lamaie si se adauga patrunjelul taiat marunt. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

shaorma taitei delikat fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2562 viz    0 com
930 viz    0 com
1207 viz    0 com
1278 viz    0 com
1295 viz    0 com
1266 viz    0 com
1258 viz    0 com
988 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1460 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025588 (s)