News Flash:

Ciorba de legume

30 Iunie 2011
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de legume
Ingrediente: 3 legaturi stevie 2 legaturi loboda 1 salata mare 2 legaturi ceapa 1 legatura patrunjel telina morcov 2 linguri orez zeama de la 1 lamaie sau bors Mod de preparare: Se curata frunzele verdeturilor si legumele, apoi se spala si se fierb in aproximativ 2 litri de apa. Se oparesc verdeturile pastrand apa in care au fiert. Se toaca ceapa, morcovul, telina cubulete, se calesc in 2 linguri ulei de masline si se adauga si doua linguri de orez. Se toaca verdeturile, se pun legumele calite, apa in care au fost oparite frunzele si inca 3 pahare cu apa. Se lasa la fiert in jur de 30-40 de minute, adaugandu-se dupa gust sare si piper. La final, ciorba se acreste cu bors sau cu zeama de lamaie si se adauga patrunjelul taiat marunt. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

shaorma taitei delikat fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2663 viz    0 com
1000 viz    0 com
1259 viz    0 com
1322 viz    0 com
1363 viz    0 com
1325 viz    0 com
1308 viz    0 com
1007 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012561 (s)