News Flash:

Ciorba de legume

25 Mai 2011
1411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de legume1
Ingrediente: 2, 5 l apa 200 g morcovi 100 g telina 50 g patrunjel-pastarnac 150 g ceapa 500 g cartofi 150 g ardei gras 150 g dovlecei 150 g fasole verde fiarta 250 g varza alba 500 g rosii 1 leg verdeata 200 g smantana 2 oua 4-5 g sare de lamaie 100 ml ulei sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, legumele se curata, se spala si se taie cuburi, fasolea verde se scurge din conserva si se trece printr-un jet de apa rece, prin strecuratoare. Rosiile se spala si se taie sferturi, verdeata se curata si se taie marunt. Morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul se inabusa in ulei cu adaos de apa, in jur de 15 minute. Dupa inabusire se completeaza cu apa de fierbere, se adauga apoi ceapa si celelalte legume (fara rosii si fasolea verde). Se continua fierberea, iar când legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile si fasolea verde. Din galbenusuri si smantana se formeaza sosul pentru dres (liezonul), care se bate bine si se adauga in vasul cu ciorba, spre sfarsit, continuand fierbarea, inca 5-10 minute. Se potriveste gustul de sare, se dizolva sarea de lamaie si se adauga in compozitie, se amesteca si se retrage de pe foc. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi verdeata patrunjel smantana telina fasole verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5418 viz    0 com
1242 viz    0 com
2760 viz    0 com
1164 viz    0 com
1109 viz    0 com
1587 viz    0 com
1302 viz    0 com
882 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013669 (s)