News Flash:

Ciorba de iepure

26 Iulie 2011
1833 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de iepure
Ingrediente: 1 kg carne de iepure (capul si partea dinainte a corpului, cu picioarele) 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 radacina de pastarnac ½ telina mica 2 cepe potrivite 100 ml smantana 100 ml vin rosu sare piper Mod de preparare: Se strange sangele scurs de la iepure, se pune intr-o craticioara si se toarna peste el vinul, amestecandu-se bine. Se pune craticioara pe foc si se lasa pana se incalzeste, dizolvandu-se astfel cheagurile de sange. Se trece printr-o strecuratoare, acoperita cu tifon, in alt vas. Se taie carnea, se zvanta bine cu un prosop curat si se pune la fiert cu apa rece. Cand incepe sa clocoteasca, se curata spuma formata. Se adauga zarzavaturile curatate si date prin razatoarea mare (sau tocate fin) si ceapa tocata marunt. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust si se continua fierberea pana cand carnea este bine patrunsa. Se adauga amestecul de sange cu vin si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. Se ia ciorba de pe foc si se adauga smantana. Se serveste calda. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos barbeque telina praz
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1291 viz    0 com
964 viz    0 com
3278 viz    0 com
1132 viz    0 com
13962 viz    0 com
1372 viz    0 com
1091 viz    0 com
942 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021489 (s)