News Flash:

Ciorba de gulii II

28 Iulie 2011
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de gulii
Ingrediente: 3 gulii potrivite 2 morcovi potriviti 2 radacini de patrunjel potrivite o telina mica 1 ceapa smantana sare piper vegeta 2 galbenusuri sare de lamaie sau zeama de lamaie ulei Mod de preparare: Se curata toate legumele si se taie cubulete. Zarzavatul (in afara de gulii) se caleste in putin ulei. Se pune apoi peste legumele calite, apa fierbinte si sare. Cand sunt pe jumatate fierte, se pun si guliile taiate cubulete. Cand au fiert, se adauga piper macinat si vegeta. Se da focul la minim si se toarna smantana frecata cu galbenusurile, dar cu mare atentie sa nu se taie, apoi se ia de pe foc si se presara cu patrunjel proaspat tocat. Se acreste cu zeama de lamaie sau sare de lamaie. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartof retete vegetariene morcovi carne afumata branza framantata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1005 viz    0 com
963 viz    0 com
1133 viz    0 com
1102 viz    0 com
2027 viz    0 com
1835 viz    0 com
1291 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024282 (s)