News Flash:

Ciorba de gulii

3 Mai 2011
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de gulii
Ingrediente: 4 gulii mari 2 morcovi mari 2 radacini patrunjel 1 telina medie 1 ceapa rosie mare 200 ml smantana 3 galbenusuri 1 lamaie mare sau sare de lamaie sare piper vegeta (Delikat) ulei Mod de preparare: Morcovii, radacinile de patrunjel, telina, ceapa rosie se curata, se taie cubulete mici si se pun la calit in putin ulei, lasandu-se 7-8 minute, apoi se adauga putina apa calduta si sare. Guliile se curata si se taie si ele cubulete mici, care se adauga peste celelalte legume dupa ce acestea au fiert pe jumatate. Apoi se adauga smantana amestecata bine cu galbenusurile de ou, cu oala luata de pe foc si amestecand cu atentie. Dupa inca 5 minute de fiert se trage oala de pe foc, se adauga patrunjel proaspat tocat marunt si zeama de lamaie dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina cartof
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1149 viz    0 com
3166 viz    0 com
1204 viz    0 com
1657 viz    0 com
1418 viz    0 com
1647 viz    0 com
1182 viz    0 com
1305 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013156 (s)