News Flash:

Ciorba de galuste

8 Iulie 2011
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de galuste
Ingrediente: 2 pulpe morcov ardei rosu 1 rosie marar patrunjel verde 1 ceapa cimbru foaie de dafin 100 g fidea 2 linguri pasta de tomate 200 ml de bors sare piper 2 oua 8 linguri gris 2 linguri ulei Mod de preparare: Se curata pulpele si se spala, se pun la fiert in apa cu sare, se spumeaza de cate ori este nevoie. Se adauga zarzavatul fara patrunjel, tocat marunt, pasta de tomate, cimbru, foaia de dafin. Cand au fiert se scoate carnea si se adauga borsul. Se separa galbenusul de albus, batem albusul spuma cu un praf de sare, galbenusurile se freaca cu ulei si se adauga peste albusurile batute, se pune si grisul in ploaie si se omogenizeaza bine. Cu o lingura uda se formeaza galustele, se pun in ciorba, se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, se stinge focul si se adauga patrunjelul si fideaua. Dupa aceea se potriveste de sare si piper si se acopera oala 10 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel radacina ardei umpluti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1064 viz    0 com
1649 viz    0 com
982 viz    0 com
1104 viz    0 com
1253 viz    0 com
1141 viz    0 com
963 viz    0 com
1192 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011020 (s)