News Flash:

Ciorba de gaina cu gulie

1 Aprilie 2011
4185 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de gaina cu gulie
Ai nevoie de: - o jumatate de gaina de curte; - 2 cepe; - 2 morcovi; - o gulie; - un ou; - o ceasca cu rosii conservate; - patrunjel, sare, piper. Preparare: Portionezi, speli si pui gaina la fiert, la foc mic. Spumuiesti de cate ori este nevoie si lasi sa fiarba pana se patrunde carnea. Cureti, speli si toci marunt legumele (gulia o dai pe razatoarea mare). Cand este fiarta carnea adaugi in ciorba ceapa si morcovul. Lasi sa fiarba 20 de minute si adaugi gulia si rosiile tocate marunt. Mai lasi sa fiarba 10-15 minute si opresti focul. Potrivesti de sare si piper si bati oul. Mesteci in ciorba in timp ce adaugi oul incet, ca sa se formeze zdrente. Servesti ciorba fierbinte presarata cu patrunjel proaspat tocat si cu un ardei iute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina gulie morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1862 viz    0 com
1455 viz    0 com
1956 viz    0 com
1404 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1565 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011238 (s)