News Flash:

Ciorba de fasole verde IV

25 Iulie 2011
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de fasole verde IV
Ingrediente: 1 kg fasole verde 4 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 ardei gras 1 ceapa alba 1 lingura faina alba ulei un var de cutit de boia de ardei dulce 200 ml smantana 1 galbenus frunze de telina patrunjel leustean sare piper Mod de preparare: Intr-o oala se pune apa la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt si, cand fierbe apa, se pune in oala. Zarzavatul se curata, se toaca marunt si se pune in oala. Ardeiul se spala se toaca si se adauga la ciorba. Fasolea verde se curata de capete si de ate daca sunt, se spala, se rupe in doua si se adauga la ciorba cand zarzavatul e fiert pe jumatate. Se lasa sa fiarba. Cand e fiarta, intr-o tigaie se incinge ulei, se pune o lingura de faina alba si un varf de cutit de boia de ardei. Se stinge cu apa din oala si se pune in oala. Se lasa sa fiarba. Un galbenus de ou se amesteca cu 200 ml smantana, se ia din oala cu ciorba zeama si se amesteca apoi se pune in fir subtire in ciorba. Focul trebuie sa fie mic. Se da un clocot, apoi se adauga verdeata tocata marunt. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul. surs articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde sos barbeque smantana vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3258 viz    0 com
1121 viz    0 com
13277 viz    0 com
1343 viz    0 com
1074 viz    0 com
923 viz    0 com
1014 viz    0 com
2338 viz    0 com
2665 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1948 (s) | 36 queries | Mysql time :0.025134 (s)