News Flash:

Ciorba de fasole verde IV

25 Iulie 2011
915 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde IV
Ingrediente: 1 kg fasole verde 4 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 ardei gras 1 ceapa alba 1 lingura faina alba ulei un var de cutit de boia de ardei dulce 200 ml smantana 1 galbenus frunze de telina patrunjel leustean sare piper Mod de preparare: Intr-o oala se pune apa la fiert. Se curata ceapa, se taie marunt si, cand fierbe apa, se pune in oala. Zarzavatul se curata, se toaca marunt si se pune in oala. Ardeiul se spala se toaca si se adauga la ciorba. Fasolea verde se curata de capete si de ate daca sunt, se spala, se rupe in doua si se adauga la ciorba cand zarzavatul e fiert pe jumatate. Se lasa sa fiarba. Cand e fiarta, intr-o tigaie se incinge ulei, se pune o lingura de faina alba si un varf de cutit de boia de ardei. Se stinge cu apa din oala si se pune in oala. Se lasa sa fiarba. Un galbenus de ou se amesteca cu 200 ml smantana, se ia din oala cu ciorba zeama si se amesteca apoi se pune in fir subtire in ciorba. Focul trebuie sa fie mic. Se da un clocot, apoi se adauga verdeata tocata marunt. Se potriveste de sare si piper si se stinge focul. surs articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde sos barbeque smantana vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3214 viz    0 com
1094 viz    0 com
11501 viz    0 com
1282 viz    0 com
1024 viz    0 com
877 viz    0 com
979 viz    0 com
2279 viz    0 com
2607 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023572 (s)