News Flash:

Ciorba de fasole verde III

27 Iunie 2011
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde III
?Ingrediente: fasole patrunjel verde marar leustean oregano 2 linguri pasta de tomate fidea bors sare piper condimente zarzavat ceapa 100 g ulei Mod de preparare: Se fierb fasolele in apa cu sare. Se spala dupa ce au fiert si se pun intr-o oala. Se adauga ceapa, zarzavatul, mararul, leusteanul, pasta de tomate, uleiul si se fierbe timp de 20 de minute. Se adauga borsul si sarea dupa gust, se mai lasa pana trage un clocot, dupa care se aduga fideaua. Se stinge focul si se adauga patrunjelul, condimente si piper. Se acopera si se lasa 10 minute, dupa care se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta ardei umpluti condimente vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
1749 viz    0 com
800 viz    0 com
1056 viz    0 com
994 viz    0 com
1029 viz    0 com
1055 viz    0 com
2058 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012692 (s)