News Flash:

Ciorba de fasole verde III

27 Iunie 2011
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde III
?Ingrediente: fasole patrunjel verde marar leustean oregano 2 linguri pasta de tomate fidea bors sare piper condimente zarzavat ceapa 100 g ulei Mod de preparare: Se fierb fasolele in apa cu sare. Se spala dupa ce au fiert si se pun intr-o oala. Se adauga ceapa, zarzavatul, mararul, leusteanul, pasta de tomate, uleiul si se fierbe timp de 20 de minute. Se adauga borsul si sarea dupa gust, se mai lasa pana trage un clocot, dupa care se aduga fideaua. Se stinge focul si se adauga patrunjelul, condimente si piper. Se acopera si se lasa 10 minute, dupa care se serveste cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta ardei umpluti condimente vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1417 viz    0 com
1840 viz    0 com
873 viz    0 com
1151 viz    0 com
1124 viz    0 com
1097 viz    0 com
1142 viz    0 com
2684 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018015 (s)