News Flash:

Ciorba de fasole verde II

24 Iunie 2011
991 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde II
Ingrediente: fasole pastai 2 morcovi de vara mici o ceapa verde mare o tija de telina 2-3 rosii decojite si taiate marunt o lingura de ulei boia dulce cimbru verde frunze de telina leustean Mod de preparare: Se curata si taie pastaile de fasole. Legumele se spala si se taie cubulete. Intr-o lingura de ulei se pun ceapa, morcovul si tulpina de telina, toate taiate cuburi. Se adauga boia dulce si se lasa pe foc pana devin sticloase. Apoi se toarna apa rece. Se pun sare si piper si se lasa sa clocoteasca. La primele clocote se adauga pastaile. Se pune o creanga de cimbru verde si se lasa la foc domol aproximatix 15-20 minute. Se adauga apoi rosiile decojite maruntite si se mai lasa la foc mic timp de 3-5 minute. La final se mai drege cu sare si se stinge focul. Se adauga leustean si telina maruntita si se lasa putin cu capac sa se povesteasca aromele intre ele. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucatarmaniac.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette kimchi sos marinat vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
1053 viz    0 com
2056 viz    0 com
950 viz    0 com
1243 viz    0 com
1946 viz    0 com
995 viz    0 com
967 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011260 (s)