News Flash:

Ciorba de fasole verde - Cu ce sa ii dai gust

3 Mai 2017
9036 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g fasole pastai conservata (bineinteles ca puteti folosi si fasole proaspata)
2 morcovi
1 radacina patrunjel
1 ardei, 1 rosie (le-am inlocuit cu varianta conservata impreuna cu leustean)
250 ml bors
sare
putin ulei
2 oua (optional)

Mod de preparare:

Morcovii si patrunjelul le curatam si le dam pe razatoare. Le calim in putin ulei si adaugam fasolea scursa de apa si rupta bucati. Adaugam 2 litri de apa, rosia si ardeiul felii si lasam sa fiarba.  Cand fasolea este fiarta adaugam sarea si borsul dupa ce in prealabil a dat intr-un clocot.
Ouale le batem bine si le adaugam la ciorba amestecand mereu, obtinand astfel „zdrentele”.
Servim cu ardei iute si smantana.
Daca tineti post puteti renunta la oua.

 sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba fasole fasole verde retete fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021086 (s)