News Flash:

Ciorba de fasole verde

2 Iunie 2011
966 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde
Ingrediente: fasole verde morcov radacina de patrunjel ardei ceapa rantas bors Mod de preparare: Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa, adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa. Puneti patrunjel verde proaspat tocat si acriti cu putin bors. sursa articol: http://delly.garbo.ro sura fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde fasole loboda rosie ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1737 viz    0 com
1385 viz    0 com
2512 viz    0 com
3571 viz    0 com
1125 viz    0 com
4976 viz    0 com
3725 viz    0 com
1127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015536 (s)