News Flash:

Ciorba de fasole verde

2 Iunie 2011
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde
Ingrediente: fasole verde morcov radacina de patrunjel ardei ceapa rantas bors Mod de preparare: Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa, adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa. Puneti patrunjel verde proaspat tocat si acriti cu putin bors. sursa articol: http://delly.garbo.ro sura fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde fasole loboda rosie ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1825 viz    0 com
1450 viz    0 com
2675 viz    0 com
3693 viz    0 com
1184 viz    0 com
5087 viz    0 com
3822 viz    0 com
1189 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020153 (s)