News Flash:

Ciorba de fasole verde

2 Iunie 2011
995 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de fasole verde
Ingrediente: fasole verde morcov radacina de patrunjel ardei ceapa rantas bors Mod de preparare: Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa, adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa. Puneti patrunjel verde proaspat tocat si acriti cu putin bors. sursa articol: http://delly.garbo.ro sura fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

fasole verde fasole loboda rosie ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1784 viz    0 com
1417 viz    0 com
2596 viz    0 com
3641 viz    0 com
1155 viz    0 com
5027 viz    0 com
3782 viz    0 com
1169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 36 queries | Mysql time :0.020774 (s)