News Flash:

Ciorba de fasole verde

2 Iunie 2011
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole verde
Ingrediente: fasole verde morcov radacina de patrunjel ardei ceapa rantas bors Mod de preparare: Mai intai pregatiti pastaile si spalati-le. Adaugati-le in apa rece si lasati sa fiarba la foc mic. Cand au inceput sa se inmoaie, adaugati legumele si lasati sa fiarba in continuare. Aproape de final pregatiti rantasul. Caliti o ceapa mica, iar cand devine sticloasa, adaugati boia si apoi faina. Stingeti treptat cu zeama din ciorba. Adaugati apoi rantasul in ciorba printr-o strecuratoare pentru a scoate bucatile de ceapa. Puneti patrunjel verde proaspat tocat si acriti cu putin bors. sursa articol: http://delly.garbo.ro sura fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde fasole loboda rosie ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1913 viz    0 com
1544 viz    0 com
2808 viz    0 com
3809 viz    0 com
1292 viz    0 com
5206 viz    0 com
3918 viz    0 com
1251 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019081 (s)