News Flash:

Ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat

11 Iulie 2011
1780 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat
Ingrediente: 200 g fasole alba 200 g fasole rosie 200 g fasole pestrita 1 ciolan afumat de 1-1,2 kg 1 ceapa 1 morcov 1 pastarnac 50 g telina 1 ardei gras rosu mare 3 rosii 1 cartof 50 g ketchup 100 ml suc de rosii 1 legatura marar 1 legatura patrunjel 1 cub/lingurita concentrat de legume 3 linguri de ulei 2 lingurite zahar sare piper boia cimbru foi de dafin Mod de preparare: Boabele de fasole se lasa la inmuiat de seara pana a doua zi dimineata, apoi se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Intr-o alta oala se pune ciolanul sa fiarba in 3 litri de apa rece, la foc mic, cu capac 1 ora. Se curata si se toaca marunt ceapa, radacinoasele si ardeiul gras. Se pun la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta ceapa si legumele tocate, verdeata tocata, concentratul, ketchup si zahar. Se calesc cam 10 minute la foc mic si se adauga totul in oala in care fierbe fasolea. Cand ciolanul este fiert, se scoate pe o farfurie, iar zeama se pune in oala cu ciorba. Se indeparteaza oasele, se portioneaza carnea si se pune tot in ciorba. Se adauga bulionul si rosiile taiate mic. Se lasa sa mai fiarba impreuna 15-20 minute, apoi se pun 2-3 foi de dafin, o lingurita de boia dulce, jumatate de lingurita de cimbru, un praf de piper si dregeti gustul de sare. Se serveste cu ardei iuti sau muraturi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza feta kaizer ketchup clatita patrunjel tocat slaninuta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1042 viz    0 com
1003 viz    0 com
1533 viz    0 com
918 viz    0 com
984 viz    0 com
1136 viz    0 com
1050 viz    0 com
861 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013713 (s)