News Flash:

Ciorba de fasole servita in paine

12 August 2011
2115 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole servita in paine
Ingrediente: 1 kg fasole boabe tarcata 3 morcovi 2 cepe leustean frunze de telina 250 ml bulion sare piper boia menta 1 kg costita afumata Mod de preparare: Fasolea se alege, se spala si se lasa peste noapte in apa rece la inmuiat. Costita se taie bucati, morcovul se taie bastonase, ceapa marunt si se pun impreuna la fiert. Fasolea se lasa sa dea cateva clocote intr-o oala separata, in care se pun cateva fire de menta sau menta uscata, dupa care se arunca apa, iar fasolea se transfera in cealalta oala alaturi de costita si legume. Se adauga bulionul, sare, piper, boia dupa gust, iar spre sfarsit, cand totul e fiert, se pun frunze de telina si leustean si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se serveste in chifle scobite de miez. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mujdei apa medicinala morcovi bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1039 viz    0 com
931 viz    0 com
940 viz    0 com
1030 viz    0 com
1180 viz    0 com
2255 viz    0 com
1165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012196 (s)