News Flash:

Ciorba de fasole - Reteta de post

28 Februarie 2017
7269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr fasole boabe uscata
2 cepe
1 morcov
2 ardei
6 rosii mici (rosii cherry)
1 lingura pasta de tomate
1/2 telina mica
50 ml ulei
patrunjel proaspat
sare si piper dupa gust

Mod de preparare:


Fasolea boabe (aleasa) se pune la inmuiat de seara, in apa. Se pune la fiert cu apa rece (3 litri), dupa 10 min de la fierbere se inlocuieste cu alta apa. Procedura se repeta de doua ori. Legumele se spala si se curata apoi le taiem cubulete, fara rosii. Separat intr-o oala se adauga uleiul la incins, se adauga legumele si se lasa cateva minute sa se soteze. Se adauga pasta de tomate, rosiile decojite si supa de fasole, circa cinci polonice, apoi se lasa sa fiarba la foc mic circa 12 minute. Dupa acest timp se adauga peste legume fasolea fiarta. Se lasa sa mai dea cateva clocote, se adauga sare si piper, dupa gust. Se ia de pe foc si se adauga patrunjel taiat marunt. Se serveste calda. Pofta buna!

sursa: ortodoxia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba fasole ciorba post retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1731 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015512 (s)