News Flash:

Ciorba de fasole in paine

14 Mai 2014
2034 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de fasole uscata
2-4 paini taranesti rotunde
1 kg de ciolan afumat dezosat
2 morcovi
o legatura de patrunjel
1/2 telina
150 ml de ulei
3 linguri de faina
500 ml de pasta de rosii

Mod de preparare:

Dupa ce ai lasat fasolea la inmuiat peste noapte, fierbe-o si schimba-i apa de 3-4 ori. Taie ciolanul in felii mici si pune-l la fiert alaturi de fasole. Adauga morcovii taiati rondele si telina tocata cubulete si lasa-le la foc mediu timp de 2 ore.

Amesteca intr-o tigaie rantasul cu faina si adauga pasta de rosii. Caleste-le impreuna si adauga rantasul peste ciorba de fasole. Adauga verdeata si mai lasa ciorba sa dea intr-un clocot. Decupeaza painile, astfel incat sa arate ca niste boluri cu capac si scobeste-le interiorul, dar mai lasa putin miez. Serveste ciorba in bolul comestibil.
Aceasta ciorba se serveste fierbinte, cu o salata de ceapa rosie. Daca vrei, poti pune si un ardei iute alaturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba ciorba fasole ciorba paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1176 viz    0 com
1308 viz    0 com
1238 viz    0 com
1178 viz    0 com
1178 viz    0 com
1135 viz    0 com
2708 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013354 (s)