News Flash:

Ciorba de fasole in coaja de paine - o bunatate de reteta

6 Ianuarie 2016
12128 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de fasole in coaja de paine - o bunatate de reteta

Ingrediente:

fasole boabe
costita afumata
ceapa
ardei
telina
pastarnac
200 ml zeama de varza acra
rosii proaspete
bulion
sare
marar
tarhon
o paine rotunda, coapta in casa (cu coaja groasa)

Mod de preparare:

Se pune fasolea la inmuiat, de cu seara, in apa apa rece. Dimineata, fasolea se scurge, se spala si se pune la oparit. Se schimba apa, se pune din nou la fiert in apa oparita, impreuna cu costita. Cand este pe jumatate fiarta se adauga zeama de varza, zarzavatul spalat si tocat. Cand toate ingredientele sunt fierte se adauga rosiile proaspete, bulionul si se mai fierbe timp de 20 de minute. La final se adauga sarea si tarhonul. Painea se taie putin, i se scoate miezul, se toarna ciorba peste care se presara marar tocat fin si se asaza la loc capacul de paine.

sursa: antenasatelor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba fasole ciorba paine bors fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020736 (s)