News Flash:

Ciorba de fasole galbena

3 Mai 2011
6629 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole galbena1
Ingrediente: 800 gr fasole galbena pastai 2 morcovi mari 2 cepe albe 3 cartofi albi 1 cutiuta pasta de tomate 2 catei usturoi 1 legatura patrunjel piper sare cimbru Delikat Mod de preparare: Se pot folosi pastai galbene deja conservate, la borcan, fierte, sau fasole galbena cruda, care se fierbe in apa cu sare timp de 30 de minute, pana se inmoaie pe jumatate. Ceapa si morcovii se curata, se toaca cubulete mici si se calesc in putin ulei incins. Peste ceapa se puna 1 lingurita Delikat, piper, cimbru si fasolea fiarta, se amesteca 2 minute, apoi se adauga apa cat sa le acopere. Dupa 20 minute de fiert se adauga cartofii, pasta de tomate si usturoiul pisat si se mai lasa 10 minute. Se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina branza feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1204 viz    0 com
1182 viz    0 com
3197 viz    0 com
1217 viz    0 com
1666 viz    0 com
1431 viz    0 com
1657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012042 (s)