News Flash:

Ciorba de fasole dupa reteta mamei - Nu dau gres niciodata cu ea

30 Mai 2017
2461 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole alba este o mancare traditionala romaneasca, foarte consistenta, sanatoasa si cu un grad de complexitate destul de redus.

Ingrediente:

500 gr fasole alba
2 morcovi
2 – 3 cepe
4 – 5 rosii
O legatura de patrunjel
3 linguri de pasta de tomate
ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Fasolea se spala bine si se pune la fiert in apa rece (este indicat sa se fiarba in doua ape).
Legumele se curata, se taie marunt si se adauga in oala cu fasolea care este pe jumatate fiarta. Se adauga pasta de tomate si se lasa la fiert.
La final se adauga sarea, piperul si patrunjelul.
Ciorba de fasole se serveste calda, eventual cu ceapa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2019 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013284 (s)