News Flash:

Ciorba de fasole cu tarhon

13 Decembrie 2011
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole cu tarhon
Ingrediente: 250 g fasole boabe 1 linguri de faina 1 pastarnac mic 1 telina mica 1 ceapa 3 linguri de ketchup cu usturoi 1 ardei 1 morcov 2 rosii 2 linguri de bulion 1 linguri de boia frunze de tarhon 2 linguri de ulei piper sare Mod de preparare: Fasolele se pun de cu seara la inmuiat, intr-o oala. A doua zi se schimba apa si se pune pe foc. Dupa ce clocoteste apa, se arunca si se pune alta. Cand incepe sa fiarba se pun legumele taiate marunt, cateva boabe de piper si sare. Se lasa sa fiarba la foc mic. In acest timp se pun faina si uleiul intr-o tigaie, la foc potrivit, se amesteca de cateva ori pana se omogenizeaza, apoi se adauga bulion, boia, ketchup si iarasi se amesteca. Dupa aceea se rastoarna compozitia peste ciorba de fasole, se amesteca, iar la final se pune pipperul macinat si se presara tarhonul taiat tocat. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene faina aripioare ceapa fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1164 viz    0 com
1116 viz    0 com
2743 viz    0 com
1121 viz    0 com
1293 viz    0 com
973 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017422 (s)