News Flash:

Ciorba de fasole cu legume

8 August 2011
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole cu legume
Ingrediente: 3 l apa 250 g fasole boabe 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel 1/2 linguri faina 2 linguri ulei bors patrunjel marar verde sare Mod de preparare: Fasolea se alege si se inmoaie de cu seara in apa calduta. Se pune la fiert. Dupa ce a dat 2-3 clocote, se schimba apa, se pune din nou la fiert cu apa calduta. Se repeta aceasta procedura de trei ori. Ceapa, morcovul, patrunjelul si sarea se pun in ultima apa. Se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie fasolea. Zarzvatul se scoate dupa ce a fiert fasolea, apoi se pune un amestec din faina si ulei, borsul fiert, verdeata tocata. Se lasa sa mai de doua clocote. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete--culinare.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene patrunjel fasole ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

991 viz    0 com
978 viz    0 com
1511 viz    0 com
1104 viz    0 com
1915 viz    0 com
981 viz    0 com
1378 viz    0 com
1066 viz    0 com
986 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016605 (s)