News Flash:

Ciorba de fasole cu busuioc

5 Septembrie 2011
2684 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole cu busuioc
Ingrediente: 2 linguri pasta de tomate 500 g fasole 1 ardel 1 ceapa potrivita 1 morcov 1 rosie bors acru patrunjel marar leustean sare piper busuioc fidea 100 ml ulei Mod de preparare: Se pune la umflat de cu seara fasolea sau cu cateva ore inainte. Se fierb cu apa cu sare schimband de doua ori apa (ultima data se face ciorba). Ceapa se da prin razatoare si se caleste putin in ulei. Se adauga pasta de tomate, 50 ml apa, morcovul si rosia date prin razatoare, ardeiul tocat si se lasa sa se caleasca putin impreuna, dupa care se pun in oala. Mararul si leusteanul se toaca marunt si se pun in oala, impreuna cu busuiocul. Cand sunt aproape fierte, se adauga morcovul, fideaua si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se pune borsul acru, sare dupa gust si lasam sa fiarba inca 5 minute. La final se presara patrunjelul verde si piper si se acopera oala. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei umpluti branza feta ceapa fasole bruschete retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

835 viz    0 com
1057 viz    0 com
950 viz    0 com
1065 viz    1 com
1653 viz    0 com
1087 viz    0 com
1835 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022375 (s)