News Flash:

Ciorba de fasole cu afumatura

15 Aprilie 2013
2250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr fasole
3 morcovi
un ciolan afumat (de preferat dezosat)

2 pastarnaci
1 telina mica
100 ml suc rosii
1 ardei gras rosu
1 ceapa
bors (optional)
marar si ceapa rosie pentru servit

Mod de preparare:

Fasolea o lasam la inmuiat peste noapte, o fierbem o jumatate de ora si aruncam apa. O punem iar la fiert cu ceapa, morcovii, telina si pastarnacii. Punem ciolanul la fiert si dupa jumatate de ora-40 min aruncam apa, scoatem ciolanul si il taiem bucati mici. Duce ce au fiert bine legumele si fasolea (aici e numai pe incercate depinde de care fasole aveti), scoatem legumele, aruncam ceapa si pasam restul. Le adaugam iar in ciorba cu ciolanul taiat bucatele, ardeiul gras taiat cuburi si sucul de rosii. Mai lasam 20 min la foc mic. Mie mi s-a parut cam dulce ciorba si am acrit-o cu bors. La sfarsit am adaugat o legatura de cimbru si am lasat-o doar cateva minute sa-si lase aroma. Daca nu aveti, folositi cimbru macinat, ii da o aroma aparte ciorbei.
Presaram marar tocat si servim cu ceapa rosie.

Ciorba de fasole cu afumatura recomandata de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1398 viz    0 com
4815 viz    0 com
1763 viz    0 com
1201 viz    0 com
2038 viz    0 com
1600 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1740 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019803 (s)