News Flash:

Ciorba de fasole ca la mama acasa

4 Septembrie 2012
3563 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana fasole
1 ardei gras
2 cepe
2 morcovi
2 linguri marar tocat
1 lingura pasta de rosii
2 linguri ulei de masline
1 lingurita cimbru uscat
piper
sare


Mod de preparare:

Pune fasolea la inmuiat peste noapte in apa cat sa o acopere. A doua zi, pune fasole la fiert si cand da in clocot, schimba apa si da-o din nou in clocot.
Separat, caleste in putin ulei de masline 1 ceapa tocata marunt pana devine translucida si galbuie, apoi adauga ardeiul si morcovii taiati cubulete. Cand legumele s-au inmuiat, adauga-le in fasolea care fierbe. Taie cealalta ceapa cubulete si adaug-o in apa care fierbe.  Cand fasolea s-a inmuiat, cam 30 minute, ia-o de pe foc, apoi adauga pasta de rosii, cimbrul uscat si mararul tocat. Adauga sare si piper dupa gust. Serveste cu paine rumenita si muraturi sau o salata de ceapa frecata cu putina sare.

sursa: Ciorba de fasole
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mancare retete culinare fasole ardei gras cepe morcovi marar tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1531 viz    0 com
4104 viz    0 com
2602 viz    0 com
2702 viz    0 com
1122 viz    0 com
1572 viz    0 com
2194 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0907 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012746 (s)