News Flash:

Ciorba de fasole boabe in paine

20 Iulie 2011
1918 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole boabe in paine
Ingrediente: 250 g fasole uscata 350 g ciolan afumat 1 ceapa 1 morcov 1 radacina de patrunjel 100 g telina 1 ardei gras 5 -6 rosii (iarna suc de rosii si 1 lingura de bulion) patrunjel verde tocat sare 3 linguri ulei Mod de preparare: Fasolele boabe se pun la inmuiat seara. A doua zi dimineata, se fierb cu un varf de lingurita bicarbonat de sodiu. Dupa ce au fiert 5 minute, se varsa apa. Fasolea boabe se pune apoi din nou la fiert cu 2 litri de apa rece. Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga ceapa, morcovul, patrunjelul, telina, ciolanul si ardeiul taiate marunt. Se lasa ciorba pe foc pana cand fasolea este complet fiarta si se pun rosiile curatate de coaja si taiate, uleiul si sarea. Se lasa pe foc inca 10 minute sa fiarba rosiile, apoi se stinge focul. Se presara peste ciorba de fasole o mana de patrunjel verde tocat si se acopera. Se coc cateva painici in forme cilindrice sau chfile, se taie un capacel din partea de sus, se scobeste miezul, dupa care se toarna ciorba. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceaoa kaizer sos barbeque rosii fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1188 viz    1 com
2478 viz    0 com
1073 viz    0 com
2276 viz    0 com
3542 viz    0 com
986 viz    0 com
907 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013103 (s)