News Flash:

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

9 Mai 2011
3383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat
Ingrediente: 4, 1 l apa 250 – 300 g fasole boabe 20 g ulei 2 cepe 300 g ciolan afumat 2 morcovi mici 3 foi de dafin 2 frunze busuioc proaspat 100 g bulion 1 lingura boia dulce 1/2 lingurita boia iute 100 g smantana 1 lingura sare Mod de preparare: 1. Puneti fasolea la înmuiat in 500 g apa cu o seara inainte. 2. Puneti in bol 1,8 l apa si fasolea. Gatiti 30 min. / varoma / invers / viteza 1. Varsati prima apa strecurand fasolea prin cosul de innabusire. 3. Adaugati uleiul si ceapa. Maruntiti 5 sec. / viteza 5. Caliti ceapa 3 min. / 100 grade / viteza 1. 4. Puneti in bol 1,8 l apa si carnea portionata (daca osul este prea mare si acesta trebuie taiat sau indepartat de tot). Gatiti 10 min. / varoma / invers / viteza 1. 5. Adaugati fasolea, morcovul taiat rondele, foile de dafin si busuiocul. Gatiti 30 min. / 100 grade / invers / treapta lingura. 6. Adaugati bulionul, boiaua dulce si iute, sarea si smantana amestecata anterior cu 1 polonic de ciorba fierbinte si gatiti 10 min. / 100 grade / invers / viteza 1. 7. Serviti cu salata de ceapa rosie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina fasole boabe sos marinat chili kaizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2427 viz    0 com
1243 viz    0 com
2045 viz    0 com
978 viz    0 com
1181 viz    0 com
3444 viz    0 com
1216 viz    0 com
3725 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1737 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019421 (s)