News Flash:

Ciorba de fasole boabe

7 Iulie 2011
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 3 l apa 1 l bors 300 g fasole uscata zarzavat de supa 200 g rosii verdeata Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert, dupa ce a dat cateva clocote, se schimba apa cu alta apa, tot fierbinte. Se adauga un morcov, un patrunjel, un cartof si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, borsul fiert separat si strecurat, rosiile si verdeata, adica marar, patrunjel, cozi de ceapa, leustean. Se lasa sa dea impreuna cateva clocote. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.deliciiculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaoa rosii garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1186 viz    0 com
1003 viz    0 com
1235 viz    0 com
1091 viz    0 com
1012 viz    0 com
1224 viz    0 com
1016 viz    0 com
954 viz    0 com
1212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015208 (s)