News Flash:

Ciorba de fasole boabe

7 Iulie 2011
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 3 l apa 1 l bors 300 g fasole uscata zarzavat de supa 200 g rosii verdeata Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert, dupa ce a dat cateva clocote, se schimba apa cu alta apa, tot fierbinte. Se adauga un morcov, un patrunjel, un cartof si o ceapa taiata marunt. Cand zarzavatul este aproape fiert, se pune sarea, borsul fiert separat si strecurat, rosiile si verdeata, adica marar, patrunjel, cozi de ceapa, leustean. Se lasa sa dea impreuna cateva clocote. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.deliciiculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceaoa rosii garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1139 viz    0 com
961 viz    0 com
1190 viz    0 com
1040 viz    0 com
974 viz    0 com
1189 viz    0 com
977 viz    0 com
917 viz    0 com
1168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012780 (s)