News Flash:

Ciorba de fasole

28 Februarie 2014
1366 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g de fasole boabe
1 ceapa
1 telina mica
2 morcovi
1 ardei gras
rosii in bulion
ulei
sare
marar

Mod de preparare:

Fasolea se pune in apa rece cu 12 ore inainte. Se schimba apa de cateva ori. Se fierbe in 3 ape. In ultima apa se lasa la fiert cca 40 min (se incerca sa fie aproape fiarta), apoi se adauga zarzavatul tocat marunt (ptr o savoare mai profunda, se poate cali ceapa, apoi si restul zarzavatului). Se potriveste de sare. Cand sunt gata fierte legumele, se adauga si rosiile. La sfarsit se pune mararul.

Ciorba de fasole recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciorba fasole rete ciorba retete fasole retete post retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1640 viz    0 com
1884 viz    0 com
5539 viz    0 com
2813 viz    0 com
1266 viz    0 com
1497 viz    0 com
1749 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020212 (s)