News Flash:

Ciorba de dovlecei II

22 Iulie 2011
877 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei II
Ingrediente: 4 dovlecei tineri 2 cepe mijlocii 1 legatura ceapa verde 4 rosii mari 2 ardei grasi mijlocii marar verde sare piper Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert in 2,5 liti de apa cu sare, timp de 15 minute. Se curata ceapa de coaja, se spala, se taie marunt si se adauga in apa cand incepe sa fiarba. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie patratele. Ceapa verde se curata, se spala si se taie inele. Se pun toate in supa, dupa 15 minute din momentul fierberii. Cand a fiert totul, se ia vasul de pe foc, se potriveste de sare si piper, se aromatizeaza cu marar verde tocat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ovaz ceapa ardei gras piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

979 viz    0 com
2279 viz    0 com
2607 viz    0 com
2323 viz    0 com
1188 viz    1 com
2478 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023143 (s)