News Flash:

Ciorba de dovlecei II

22 Iulie 2011
926 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de dovlecei II
Ingrediente: 4 dovlecei tineri 2 cepe mijlocii 1 legatura ceapa verde 4 rosii mari 2 ardei grasi mijlocii marar verde sare piper Mod de preparare: Se curata dovleceii de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert in 2,5 liti de apa cu sare, timp de 15 minute. Se curata ceapa de coaja, se spala, se taie marunt si se adauga in apa cand incepe sa fiarba. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie patratele. Ceapa verde se curata, se spala si se taie inele. Se pun toate in supa, dupa 15 minute din momentul fierberii. Cand a fiert totul, se ia vasul de pe foc, se potriveste de sare si piper, se aromatizeaza cu marar verde tocat. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ovaz ceapa ardei gras piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1015 viz    0 com
2338 viz    0 com
2667 viz    0 com
2388 viz    0 com
1244 viz    1 com
2516 viz    0 com
1107 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019029 (s)