News Flash:

Ciorba de dovlecei cu telina

7 Decembrie 2011
2187 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei cu telina
Ingrediente: 3 dovlecei 2 galbenusuri 100 g smantana 25% 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1/2 telina cateva tulpini de telina 1 ceapa rosie mica patrunjel 3 linguri ulei 500 ml bors boia piper sare Mod de preparare: Prima data se curata si se taie in bucati mici legumele. Ceapa se caleste cu morcovul, ardeii si telina in trei linguri de ulei. Dupa aceea se toarna 1,5-2 l apa peste legume. Cand acestea sunt aproape fierte se adauga dovleceii si borsul (dat in clocot). Se potriveste de boia, piper si sare si se mai lasa pe foc in jur de 15 minute. Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu smantana, se adauga 4-5 linguri din ciorba (pentru a dilua smantana), se omogenizeaza bine si se toarna amestecul in ciorba. La final se presara patrunjel verde. sursa reteta: reteteculinare.ro sursa fotografie: reteteculinare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz retete vegetariene galbenus smantana ardei gras fasole bors magic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2244 viz    0 com
1104 viz    0 com
1224 viz    0 com
2463 viz    0 com
1088 viz    0 com
1925 viz    0 com
1141 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016703 (s)