News Flash:

Ciorba de dovlecei cu telina

29 Iulie 2013
1663 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 dovlecei medii
1 morcov
1 ceapa
1 radacina patrunjel
1 radacina telina mica
2 oua
1 ceasca lapte
1 lamaie
1 legatura de marar
1 lingura ulei
sare
piper
2 l apa

Mod de preparare:

Dovleceii se rad si se sareaza; se lasa sa se odihneasca 10 minute.  Intre timp, se curata celelalte legume si se rad (eu am folosit robotul). Se calesc 2 minute legumele, cu exceptia dovleceilor, apoi se adauga apa si se aduce la punctul de fierbere. Se adauga dovleceii, se dau in 2-3 clocote si se opreste focul. Se lasa sa se racoreasca. Cand compozitia a ajuns la temperatura camerei, se ia un bol separat, se bat ouale, se adauga laptele si putina zeama din ciorba, apoi se adauga in oala cu ciorba. Se potriveste de sare, eventual piper, se acreste cu zeama de lamaie si se presara marar praspat tocat.

Ciorba de dovlecei cu telina recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei medii radacina patrunjel lapte sare apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1432 viz    0 com
1223 viz    0 com
4928 viz    0 com
1385 viz    0 com
1515 viz    0 com
2388 viz    0 com
1542 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019481 (s)