News Flash:

Ciorba de dovlecei cu patrunjel

6 Septembrie 2011
938 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei cu patrunjel
Ingrediente: 1/2 kg cartofi 600 gr carne de porc sau vita 5 dovlecei potriviti 1 telina 2 morcovi bors 3 linguri de orez 60 g smantana patrunjel 2 oua sare Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite si se pun la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ o ora. Apoi se pun orezul si dovleceii si mai lasa sa fiarba 15 min. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ovaz delikat smantana patrunjel oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3328 viz    0 com
988 viz    0 com
1156 viz    0 com
1025 viz    0 com
1165 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023238 (s)