News Flash:

Ciorba de dovlecei cu carne

15 Septembrie 2011
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de dovlecei cu carne
Ingrediente: 600 gr carne de porc sau vita 5 dovlecei potriviti 1/2 kg cartofi 3 linguri de orez 2 morcovi 1 telina patrunjel 2 oua bors 60 g smantana sare Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ o ora. Dupa aceea se pun orezul si dovleceii si se mai lasa sa fiarba 15 minute. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz delikat morcovi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1278 viz    0 com
2773 viz    0 com
1054 viz    0 com
1028 viz    0 com
2586 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1672 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017306 (s)