News Flash:

Ciorba de dovlecei cu carne

15 Septembrie 2011
1180 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de dovlecei cu carne
Ingrediente: 600 gr carne de porc sau vita 5 dovlecei potriviti 1/2 kg cartofi 3 linguri de orez 2 morcovi 1 telina patrunjel 2 oua bors 60 g smantana sare Mod de preparare: Carnea se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in 3 l apa cu putina sare. Se adauga morcovul, cartofii, telina si se lasa la fiert aproximativ o ora. Dupa aceea se pun orezul si dovleceii si se mai lasa sa fiarba 15 minute. La final, se adauga borsul, verdeturile si oul batut spuma. Se gusta si se potriveste de acru si sare. Se serveste cu o lingura de smantana in fiecare farfurie. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ovaz delikat morcovi smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020438 (s)